Menu

Kære medlemmer

VIGTIG INFO gældende fra mandag den 26. oktober:

Vi går nu mod en sæsonafslutning, hvor vi stadig står i Coronaens skygge, og grundet de nyeste meldinger og restriktioner, så må vi rette ind og indskærpe følgende:

Ungdommen må køre videre som “normalt”, da medlemmer under 21 år stadig må være forsamlet op til 50 personer ved idræts- og foreningsarrangementer. Vi henstiller dog til, at man mødes med omtanke og tager sine forholdsregler. 

Forsamlingsforbuddet er for alle andre max. 10 personer: Den officielle træning for seniorholdene stoppede i torsdags, men da vi ved, at flere hold træner videre, er vi som klub nødt til officielt at aflyse al seniortræning fra mandag d. 26 og 4 uger frem. Dette er vi selvfølgelig meget kede af, men er vi er som klub nødt til at udvise ansvarlighed. 

Det er selvfølgelig fortsat tilladt at mødes i små grupper på max. 10 og køre en tur sammen, men lad nu være med at forsøge at bøje reglerne. I er, som i foråret, stadig velkomne til at bruge Whatsapp til at koordinere ture for grupper med max. 10 personer. 

Bestyrelsen holder sig løbende opdateret på restriktionerne, og vil fortsat orientere medlemmerne hvis der sker ændringer. Har I spørgsmål, så kontakt os i bestyrelsen, så skal vi forsøge at hjælpe bedst muligt. 

Mvh
Bestyrelsen
 

Login or Registrer