Om os

Rold Skov Mountainbike klub er for alle der er interesserede i at køre mountainbike. Klubbens ambition er at være med i top­pen af dansk mountainbike, men samtidig skal der være plads til at alle kan være med. Som klub henvender vi os til dem der vil køre i skoven uanset køn og alder, trænet eller utrænet - med andre ord “alle kan være med”. Rold Skov Mountainbikeklub er organiseret under Danmarks Cykle Union og DGI. Alle vore aktiviteter udfærdiges i tæt samarbejde med Skov og Naturstyrelsen og efterlever MTB kodeks.


Rold Skov Mountainbike klub tilbyder træning for både børn, unge og voksne. Der er følgende hold – hvert med sit eget kompetente trænerteam:


  • Børne – og ungdomshold
  • Begynderhold
  • Motionshold
  • Kvindehold
  • Licens / Elitehold


Træningen vil blive tilrettelagt så alle kan blive udfordret på deres eget niveau. Ud over den almindelige træning vil klubben deltage i forskellige MTB-løb, arrangere familieture/træningsture til andre MTB-områder og lave forskellige sociale aktiviteter. 


Grib chancen og tilmeld dig klubben. MTB-sporten er en herlig udendørssport fyldt med sjov, action, udfordringer, sammenhold og fantastiske naturoplevelse. 


En sport hvor alle kan være med.


Medlemskab / Prøvetræning:

Tilmeld dig Rold Skov Mountainbikeklub eller kom og "prøvekøre" et par af vores træningsdage ved at kontakte vores formand på 

E-mail: formand@roldskovmtb.dk  Vedr. medlemsskab se mere info under "Bliv medlem".


Vi vil også meget gerne høre fra folk, der kunne tænke sig at indgå i trænerteamet, løbs afvikling, arrangere events, etc.


I Rold Skov MTB er der plads til alle og vi glæder os til tage imod dig.


Hvem er vi?


Rold Skov MTB er stiftet i slutningen af 2008 med henblik på at fremme cykelsporten i området.

Rold Skov MTB er en klub med ambition om at være med i toppen af dansk MTB, men hvor der samtidig er plads til alle. 


Som klub henvender vi os til dem, der vil køre i skoven uanset køn og alder, trænet eller utrænet - med andre ord "alle kan være med".

Vi stræber efter at lave hold så tempo og distance passer netop til dig!


Som klub deltager vi i løb afholdt af Dansk Cykel Union, DGI og div motionsløb.

Du kan også finde os inde på Facebook hvor vi kan findes på siden Rold Skov MTB.

 

Har du lyst til at køre MTB? Så bare mød op i klubben - vi ses ;-)

Gallerier